Αεροπορικά εισιτήρια για Κύπρο

Κλείστε εύκολα online φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Κύπρο, το νησί της Αφροδίτης. Αναζητείστε πτήσεις για Κύπρο με το airtrips.gr!

Αεροδρόμια στην Κύπρο

Το νησί της Κύπρου διαθέτει 3 πολιτικά αεροδρόμια στη Λαρνακα, στην Πάφο και στη Λευκωσία (παρατημένο). Τα δύο κυπριακά αεροδρόμια που βρίσκονται εν ενεργεία εξυπηρετούν περισσότερα από 7 εκατομμυρία επιβάτες ετησίως!

Πετάξτε για Κύπρο – Όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση

Οι πτήσεις στην Κύπρο θα σας μεταφέρουν σε μια χώρα όπου η δυτική κουλτούρα και τα ανατολικά τοπία συνδυάζονται ευχάριστα. Φημισμένη ως γενέτειρα της Αφροδίτης, της Θεάς της Αγάπης, η Κύρος είναι ένας ηλιόλουστος, ρομαντικός προορισμός ευλογημένος με όμορφες παραλίες και εντυπωσιακά γαλάζια νερά.

Παρά τις επιρροές από το Λίβανο, την Τουρκία, την Ελλάδα, τη Συρία και την Αφρική, η Κύπρος διατηρεί το δικό της χαρακτήρα και γοητεία. Ενώ τμήματα του νησιού έχουν αναπτυχθεί ευρέως, δημιουργώντας θέρετρα που προσφέρουν ξενοδοχεία, υδάτινα σπορ, μπαρ και νυχτερινά κλαμπ που φροντίζουν για το ρυθμό και τη βάη των νέων που συρρέουν στο νησί κάθε χρόνο, πολλά μικρότερα χωριά γύρω από την Βόρεια Κυπριακή Ακτή έχουν ευτυχώς παραμείνει σχεδόν ανέγγιχτα.

Εκεί θα βρείτε λιτή στέγαση, όμορφα μεσαιωνικά κάστρα, καλλιέργιες εσπεροειδών με εξέχουσες μυρωδιές και την ευκαιρία να απολαύσετε τη θέα της αχνοφεγγιά της θάλασσας, στρώματα από αγριολούλουδα και δεντροντυμένα βουνά, σε απόλυτη γαλήνη. Ακόμη, ανακαλύψτε την Χοιροκιτία, το κατά την UNESCO παγκόσμιο χωριό της κληρονομιάς, που μπορεί να χρονολογηθεί από τη Νεολιθική περίοδο και επίσης στεγάζει τους Τάφους των Βασιλέων.

  • Γνωρίζατε…ότι το Χαλούμι κατάγεται από την Κύπρο και χρονολογείται από την Βυζαντινή περίοδο;

Είτε ψάχνετε πιο αναπτυγμένα θέρετρα, ή κάνετε ένα απομονωμένο διάλειμμα σε ένα παραδοσιακό χωριό, οι πτήσεις προς την Κύπρο σας επιτρέπουν να πατάτε σε Ευρωπαϊκό έδαφος, ενώ παράλληλα ατενίζετε τα ύδατα στην κοντινή Μέση Ανατολή.

Υπάρχουν τρία κύρια αεροδρόμια που εξυπηρετούν την Κύπρο· το Διεθνές Αεροδρόμια της Λάρνακας. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ερκάν (βρίσκεται στη Λευκωσία) και το Διεθνές αεροδρόμιο της Πάφου (που μάλιστα έχει μια υπαίθρια βεράντα!).